artikel

Välbesökt medlemsmöte

Kort referat från måndagens möte.

Vi var ett tiotal personer, varav några nya, som i måndags fick lyssna till information om Överförmyndarnämnden och Barn-kultur-och utbildningsnämnden. Leif Georgsson och Jon Björkman redogjorde för respektive nämnds ansvarsområden och vilka utmaningar som finns framöver.
Antalet ärenden om tillsättande av god man eller förvaltare har ökat de senaste åren, och det behövs fler som kan ställa upp på dessa uppdrag.
Inom BKU är det fortfarande tufft ekonomiskt. Frågan om lokaler eller lärare kommer återigen att ställas på sin spets.
Vi lär få anledning att lyfta dessa frågor igen framöver.
Närmast i planeringen ligger nu ett eventuellt besök av Christina Höj Larsen, vår integrations/migrationspolitiska taleskvinna och riksdagsledamot. Förhoppningen är att hon kan komma den 18 november (alltså samma dag som vårt nästa planerade medlemsmöte).
Den 23 november är det dags för distriktets höstkonferens. Den hålls i år i Ånge. Ombud från Kramfors är James Hurst, Camilla Öhresten och Eliaz Nässén. Hör av dig om du vill åka med! Vi samåker från Kramfors.
I övrigt börjar vi tala om vilka som kan och vill stå på våra vallistor. Är du intresserad av att få chansen att vara med och praktiskt påverka Kramfors utveckling? Ta kontakt med någon i partiföreningen!
Vi ses den 18 november!
Kopiera länk