5-6 september Vänsterpartiet på torget

Nu är det drygt en veck kvar tills det är val. Förröstningslokalerna är öppna, våra valsedlar ligger där och väntar på att bli stoppade i kuvert.
Fredag den 5 september finns vi på Torget i Kramfors från klockan 12 fram emot eftermiddagen. Vi är där med vårt tält och vårt material. Samtidigt pågår invigning av Skarpåkersskolan, så det går utmärkt att kombinera invigningen med lite framtidsvisioner hos Väntserpartiet i Kramfors.

På lördag fortsätter vi och sätter upp tältet redan vid 09.30. Mellan 10-11 är det politikersamtal med barn som frågar om framtiden.

Klockan 12. så har Vänsterpartiet aktivitet i form av tal av Christina Höj Larsen, vår riksdagsledamot och toppkandidat för 4 år till. Välkomna och lyssna på henne och på den eminenta musikgruppen Kreti och Pleti från Örnsköldsvik, som underhåller mellan talen. Det blir också tal av andra hugade Vänsterpartister!. En konkurrent till vårt arrangemang är invigningen av IP, men det skall nog gå att kombinera för den eller de som vill vara med om bägge.

Så Välkomna på stan, var med och sprid budskapet om att VÄLFÄRDEN INTE ÄR TILL SALU och att DEN 14 SEPTEMBER SÅ VINNER VI VALET!

generös

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Ekonom­isk jämlik­het får Sverige på fötter 6 oktober, 2020
  Vänsterpartiet föreslår i sin höstbudgetmotion en kraftig omfördelning mellan rika och fattiga för att ha råd med permanenta och väl tilltagna satsningar på den gemensamma välfärden. – Vår budget syftar till att bryta den farliga trenden med ökade klyftor som regeringen blundar för. Ojämlikhet skapar ett samhälle som inte funkar bra. Vänsterpartiet inte bara inser, […]
  jonwik
 • ”Nu får det vara slut på nedskärningar” 2 oktober, 2020
  Många kommuner tvingas till fortsatta nedskärningar i förskolan, skolan, idrottsverksamhet och äldreomsorg de närmaste åren. Kommunpengarna i regeringens budget räcker långtifrån. – Nu får det vara slut på nedskärningarnas tidevarv. Det eviga jagandet efter pengar har redan fått allvarliga konsekvenser i verksamheterna. Vill vi upprätthålla en värdig äldrevård för mormor och ha bra skolor och […]
  jonwik
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson