Medlemsmöte 14/4 2016 kl 18.30

Nästa medlemsmöte för Vänsterpartiet Kramfors blir torsdag den 14 april kl 18.30 på lokalen. Kl. 19.00 kommer Ulla Andersson och Jonas Sjöstedt hålla ett webbsänt tal om budgetförhandlingarna och framtida strategier för partiet. Efter det passar vi på att prata om 1 maj planer, demonstrationen den 24 april i Härnösand m.m.

Styrelsen träffas som vanligt redan vid 17.45.

 

Vänsterpartiet Kramfors invites you to our next open meeting for members. It takes place on the 14th of April at 6.30 p.m. at the same spot as last time. We will look at a web-broadcasted speech held by the partys leader, Jonas Sjöstedt, and the partys spokesperson on economic issues, Ulla Andersson. Thereafter we will discuss upcoming events on the 1 of May and the demonstration regarding the Health care system on the 24 of April. Welcome!

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Ekonom­isk jämlik­het får Sverige på fötter 6 oktober, 2020
  Vänsterpartiet föreslår i sin höstbudgetmotion en kraftig omfördelning mellan rika och fattiga för att ha råd med permanenta och väl tilltagna satsningar på den gemensamma välfärden. – Vår budget syftar till att bryta den farliga trenden med ökade klyftor som regeringen blundar för. Ojämlikhet skapar ett samhälle som inte funkar bra. Vänsterpartiet inte bara inser, […]
  jonwik
 • ”Nu får det vara slut på nedskärningar” 2 oktober, 2020
  Många kommuner tvingas till fortsatta nedskärningar i förskolan, skolan, idrottsverksamhet och äldreomsorg de närmaste åren. Kommunpengarna i regeringens budget räcker långtifrån. – Nu får det vara slut på nedskärningarnas tidevarv. Det eviga jagandet efter pengar har redan fått allvarliga konsekvenser i verksamheterna. Vill vi upprätthålla en värdig äldrevård för mormor och ha bra skolor och […]
  jonwik
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson