Aktuella diskussioner

Vi ställde frågan ”Vad vill du att Vänsterpartiet ska lyfta för frågor i Kramfors?” på Facebook. 

Topp tre ämnen är nu;

”Hur ska vi öka inflyttningen i kommunen?”

”Utvecklingen av centrum i centralorten”

”Utvecklingen av landsbygden”

Tycker du att det är de viktigaste ämnena för oss att tala om framöver? Har du några andra hjärtefrågor som du vill att vi ska lyfta?

På medlemsmötet den 16 september kommer vi att diskutera just detta. Vad ska Vänsterpartiet i Kramfors lägga fokus på under det kommande året?

 

Kom på mötet och dela med dig av hur du tänker.

3 kommentarer till Aktuella diskussioner

 • Hej jag är nyinflyttad från Ale Kommun 4 mil norr om Göteborg har varit aktiv politiker i Ale mellan åren 1997 – 2002 är fortfarande medlem men har inte hört av er så nu kontaktar jag er. Skulle bli överflyttad men det har nog glömts bort.

  Skulle gärna vilja diskutera Bollsta som samhälle idag, man kanske kan lägga lite krut även på detta. Har många saker som jag vill veta om hur partiet arbetar här. Öppen för allt.
  MVH Liz

 • Nyligen gick jag igenom en del papper efter min farmor, Viola Viksten. Bland annat fann jag hennes partibok från 1958, där framgick att hon gick med i partiet 1925. Jag skulle vilja finna mer uppgifter om henne, speciellt allt som har med militärens mord på arbetare -31 att göra. Bakgrunden är att det alltid berättats i släkten att farmor fick en av de döda i famnen.

  Kan det finnas något intressant i det lokala partiarkivet? Eller skall jag söka efter gamla rättegångsprotokoll och dylikt?

  Min faster var gift med Axel Nordström. Så uppgifter, minnen mm om farbror Axel är också intressant för mig.

  Jag uppmanar er att prata med äldre släktingar och vänner innan det är försent. Ångrar verkligen att jag inte pratade mer med ”Momma” om hennes liv.

 • Tack för ditt inlägg. Återkommer snarast möjligt med svar.

  Mvh Stefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson
 • Maj Karlsson ny grupp­ledare för Vänster­partiet 28 januari, 2020
  – Det känns förstås väldigt roligt och är en stor ära. Vänsterpartiet har en otroligt viktig roll att fylla i politiken. Som vågmästare i riksdagen har vi bland annat stoppat kaosprivatiseringen av arbetsförmedlingen och förhandlat fram 7,5 miljarder kronor för att stoppa välfärdskrisen, säger Vänsterpartiets nyvalda gruppledare Maj Karlsson. – Riksdagen lutar starkt åt höger […]
  marcal
 • Förslag till nytt partiprogram 18 december, 2019
  -Vårt förslag pekar ut hur dagens enorma rikedomar och teknologiska utveckling kan användas – gemensamt ägande, klimatkamp och mer trygghet och frihet för alla. Det som pågår nu – klimatkris, ojämlikhet och koncentration av makt och resurser hos en liten girig elit – är ohållbart. Socialismen är vårt självklara och hoppfulla svar, säger Hanna Cederin, […]
  jonwik