Aktuella diskussioner

Vi ställde frågan ”Vad vill du att Vänsterpartiet ska lyfta för frågor i Kramfors?” på Facebook. 

Topp tre ämnen är nu;

”Hur ska vi öka inflyttningen i kommunen?”

”Utvecklingen av centrum i centralorten”

”Utvecklingen av landsbygden”

Tycker du att det är de viktigaste ämnena för oss att tala om framöver? Har du några andra hjärtefrågor som du vill att vi ska lyfta?

På medlemsmötet den 16 september kommer vi att diskutera just detta. Vad ska Vänsterpartiet i Kramfors lägga fokus på under det kommande året?

 

Kom på mötet och dela med dig av hur du tänker.

3 kommentarer till Aktuella diskussioner

 • Hej jag är nyinflyttad från Ale Kommun 4 mil norr om Göteborg har varit aktiv politiker i Ale mellan åren 1997 – 2002 är fortfarande medlem men har inte hört av er så nu kontaktar jag er. Skulle bli överflyttad men det har nog glömts bort.

  Skulle gärna vilja diskutera Bollsta som samhälle idag, man kanske kan lägga lite krut även på detta. Har många saker som jag vill veta om hur partiet arbetar här. Öppen för allt.
  MVH Liz

 • Nyligen gick jag igenom en del papper efter min farmor, Viola Viksten. Bland annat fann jag hennes partibok från 1958, där framgick att hon gick med i partiet 1925. Jag skulle vilja finna mer uppgifter om henne, speciellt allt som har med militärens mord på arbetare -31 att göra. Bakgrunden är att det alltid berättats i släkten att farmor fick en av de döda i famnen.

  Kan det finnas något intressant i det lokala partiarkivet? Eller skall jag söka efter gamla rättegångsprotokoll och dylikt?

  Min faster var gift med Axel Nordström. Så uppgifter, minnen mm om farbror Axel är också intressant för mig.

  Jag uppmanar er att prata med äldre släktingar och vänner innan det är försent. Ångrar verkligen att jag inte pratade mer med ”Momma” om hennes liv.

 • Tack för ditt inlägg. Återkommer snarast möjligt med svar.

  Mvh Stefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Vänsterpartiet ger pris till HBTQ-aktivister 3 november, 2019
  Vänsterpartiet tilldelar årets Jörn Svensson-pris till de båda hbtq-aktivisterna Abdolah Hoseini och Samiaullah Amiri. De får priset för sin öppna och orädda kamp för förändring av synen på hbtq-personer och för ökad hbtq-kunskap i Afghanistan och Sverige. Jörn Svensson-priset på 10 000 kronor är instiftat av Vänsterpartiets partistyrelse. Det delas årligen ut till enskilda personer eller […]
  Tommy Gabrielsson
 • Vänsterpartiet vill ha gratis medicin för mormor 2 oktober, 2019
  – Idag kan hjärtsjuka mormor hamna hos kronofogden för att hon inte har råd med medicinerna. Det är en skam för Sverige. Ingen äldre ska behöva ställas inför valet att betala räkningarna eller köpa nödvändig medicin, säger Ulla Andersson, ekonomiskpolitisk talesperson i Vänsterpartiet. Dagens högkostnadsskydd innebär att läkemedelskostnaderna kan uppgå till 2 300 kronor under […]
  jonwik
 • Ojämlikheten förstärks med regeringens budget 18 september, 2019
  Ulla Andersson, Vänsterpartiets ekonomiskpolitiska talesperson är djupt kritisk mot den budget som är ett resultat av regeringens samarbete med sina nya borgerliga samarbetspartners Centern och Liberalerna. –   I Socialdemokraternas Sverige sliter kvinnor ut sig i välfärden medan högavlönade och välbeställda män får stora skattesänkningar. Socialdemokraterna valde skattesänkningarna före välfärden, säger Ulla Andersson. Skattesänkningarna för höginkomsttagarna […]
  Tommy Gabrielsson