Aktuella diskussioner

Vi ställde frågan ”Vad vill du att Vänsterpartiet ska lyfta för frågor i Kramfors?” på Facebook. 

Topp tre ämnen är nu;

”Hur ska vi öka inflyttningen i kommunen?”

”Utvecklingen av centrum i centralorten”

”Utvecklingen av landsbygden”

Tycker du att det är de viktigaste ämnena för oss att tala om framöver? Har du några andra hjärtefrågor som du vill att vi ska lyfta?

På medlemsmötet den 16 september kommer vi att diskutera just detta. Vad ska Vänsterpartiet i Kramfors lägga fokus på under det kommande året?

 

Kom på mötet och dela med dig av hur du tänker.

3 kommentarer till Aktuella diskussioner

 • Hej jag är nyinflyttad från Ale Kommun 4 mil norr om Göteborg har varit aktiv politiker i Ale mellan åren 1997 – 2002 är fortfarande medlem men har inte hört av er så nu kontaktar jag er. Skulle bli överflyttad men det har nog glömts bort.

  Skulle gärna vilja diskutera Bollsta som samhälle idag, man kanske kan lägga lite krut även på detta. Har många saker som jag vill veta om hur partiet arbetar här. Öppen för allt.
  MVH Liz

 • Nyligen gick jag igenom en del papper efter min farmor, Viola Viksten. Bland annat fann jag hennes partibok från 1958, där framgick att hon gick med i partiet 1925. Jag skulle vilja finna mer uppgifter om henne, speciellt allt som har med militärens mord på arbetare -31 att göra. Bakgrunden är att det alltid berättats i släkten att farmor fick en av de döda i famnen.

  Kan det finnas något intressant i det lokala partiarkivet? Eller skall jag söka efter gamla rättegångsprotokoll och dylikt?

  Min faster var gift med Axel Nordström. Så uppgifter, minnen mm om farbror Axel är också intressant för mig.

  Jag uppmanar er att prata med äldre släktingar och vänner innan det är försent. Ångrar verkligen att jag inte pratade mer med ”Momma” om hennes liv.

 • Tack för ditt inlägg. Återkommer snarast möjligt med svar.

  Mvh Stefan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Ekonom­isk jämlik­het får Sverige på fötter 6 oktober, 2020
  Vänsterpartiet föreslår i sin höstbudgetmotion en kraftig omfördelning mellan rika och fattiga för att ha råd med permanenta och väl tilltagna satsningar på den gemensamma välfärden. – Vår budget syftar till att bryta den farliga trenden med ökade klyftor som regeringen blundar för. Ojämlikhet skapar ett samhälle som inte funkar bra. Vänsterpartiet inte bara inser, […]
  jonwik
 • ”Nu får det vara slut på nedskärningar” 2 oktober, 2020
  Många kommuner tvingas till fortsatta nedskärningar i förskolan, skolan, idrottsverksamhet och äldreomsorg de närmaste åren. Kommunpengarna i regeringens budget räcker långtifrån. – Nu får det vara slut på nedskärningarnas tidevarv. Det eviga jagandet efter pengar har redan fått allvarliga konsekvenser i verksamheterna. Vill vi upprätthålla en värdig äldrevård för mormor och ha bra skolor och […]
  jonwik
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson