Kalendarium

På gång – mer info kommer på vår facebooksida allteftersom! Nedanstående är preliminär planering (aug 2020)

Medlemsmöten (halva mötena ägnas åt ett tema, halva åt aktuella politiska frågor). Mötena är öppna för alla medlemmar och övriga intresserade (så ta med er vänner!).

1. 1 september. Tisdag. Klockan 18.30. Vi bjuder in Martin Neldén från Härnösand som arbetar med den civila beredskapen i kristider, och hur den har förändrats. Han jobbar på länsstyrelsen. Dessutom har vi en genomgång av aktuella frågor för partiet lokalt och höstens program.

2. Måndag den 28 september, medlemsmöte. Tema inte fastställt, men miljö och klimat i ett kommunalt perspektiv kan bli aktuellt. Även glesbygdspolitik kan bli aktuellt.

3. Måndag 2 november: Malin Rydmark, ekonomichef på kommunen har en genomgång med oss om budgetprocess och kommunal ekonomi, dvs utbildning.

Parlamentarikermöten (syftet med dessa är att parlamentariker och andra intresserade ska få en genomgång från nämnder och styrelser om aktuella nämnd och styrelsefrågor, och att det ska finnas utrymme för att ta ställning i partiet kring dessa). Dessutom viss temainriktning även vid dessa träffar.

1. 15 september, tisd klockan 18. Här kommer också Christina Höj-Larsen att medverka och prata om Asylkommittens förslag och betänkande, och hur vi ska driva opinion. LokaL CUPOL.

2. 20 oktober, tisdag kl 18: Nina och Petra tar då fram information och kring hur det står till med anställningsförhållanden i Kramfors, timanställningar mm.

3. 1 december tisdag kl 18.

Röda lördagar Vi tänker oss att att bli synliga på stan igen vid några tillfällen under hösten. 3 datum är föreslagna då vi bjuder på kaffe och visar upp oss i Kramfors (eller annan plats). Linda, Nina m fl sammanställer en aktuell folder som vi kan dela ut.

Lördag 26 september: ansvarig Thomas, anmäl till honom om du kan vara med

Lördag 24 oktober: ansvarig Nina, anmäl till henne

Söndag 29 nov (1:a adv – skyltsöndag), anmäl till Petra.

Dessutom : delta i Fridaysforfuture, varje fredag kl 14-16 utanför kommunhuset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Ekonom­isk jämlik­het får Sverige på fötter 6 oktober, 2020
  Vänsterpartiet föreslår i sin höstbudgetmotion en kraftig omfördelning mellan rika och fattiga för att ha råd med permanenta och väl tilltagna satsningar på den gemensamma välfärden. – Vår budget syftar till att bryta den farliga trenden med ökade klyftor som regeringen blundar för. Ojämlikhet skapar ett samhälle som inte funkar bra. Vänsterpartiet inte bara inser, […]
  jonwik
 • ”Nu får det vara slut på nedskärningar” 2 oktober, 2020
  Många kommuner tvingas till fortsatta nedskärningar i förskolan, skolan, idrottsverksamhet och äldreomsorg de närmaste åren. Kommunpengarna i regeringens budget räcker långtifrån. – Nu får det vara slut på nedskärningarnas tidevarv. Det eviga jagandet efter pengar har redan fått allvarliga konsekvenser i verksamheterna. Vill vi upprätthålla en värdig äldrevård för mormor och ha bra skolor och […]
  jonwik
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson