artikel

5-6 september Vänsterpartiet på torget

Nu är det drygt en veck kvar tills det är val. Förröstningslokalerna är öppna, våra valsedlar ligger där och väntar på att bli stoppade i kuvert.
Fredag den 5 september finns vi på Torget i Kramfors från klockan 12 fram emot eftermiddagen. Vi är där med vårt tält och vårt material. Samtidigt pågår invigning av Skarpåkersskolan, så det går utmärkt att kombinera invigningen med lite framtidsvisioner hos Väntserpartiet i Kramfors.

På lördag fortsätter vi och sätter upp tältet redan vid 09.30. Mellan 10-11 är det politikersamtal med barn som frågar om framtiden.

Klockan 12. så har Vänsterpartiet aktivitet i form av tal av Christina Höj Larsen, vår riksdagsledamot och toppkandidat för 4 år till. Välkomna och lyssna på henne och på den eminenta musikgruppen Kreti och Pleti från Örnsköldsvik, som underhåller mellan talen. Det blir också tal av andra hugade Vänsterpartister!. En konkurrent till vårt arrangemang är invigningen av IP, men det skall nog gå att kombinera för den eller de som vill vara med om bägge.

Så Välkomna på stan, var med och sprid budskapet om att VÄLFÄRDEN INTE ÄR TILL SALU och att DEN 14 SEPTEMBER SÅ VINNER VI VALET!

generös
Kopiera länk