Årsmöte lördag 21 februari

Hej alla medlemmar

Ni kallas till årsmöte på vår lokal Kungsgatan 1.

När: Lörsag den 21 februari kl 10.00. Det blir fika

Förutom årsmötesförhandlingar, så ska vi utse ombud (6 stycken) också till distriktets årskonferens den 21 mars. Ombuden inbjuds också till internat med övernattning tillsammans med andra ombud från länet. Det blir middag och utbildning den 22 mars,

Ses i första hand den 21 februari!

Kan också avisera medlemsmöte den 17 mars, då BAS-förvaltningens chef Anna Stina Fors kommer och berättar om BAS och arbetet där, samt aktuella problem och utmaningar

Välkomna!! // Thomas Lundberg ordförande

Vår Facebook-sida
Vår Facebook-sida
 • Ekonom­isk jämlik­het får Sverige på fötter 6 oktober, 2020
  Vänsterpartiet föreslår i sin höstbudgetmotion en kraftig omfördelning mellan rika och fattiga för att ha råd med permanenta och väl tilltagna satsningar på den gemensamma välfärden. – Vår budget syftar till att bryta den farliga trenden med ökade klyftor som regeringen blundar för. Ojämlikhet skapar ett samhälle som inte funkar bra. Vänsterpartiet inte bara inser, […]
  jonwik
 • ”Nu får det vara slut på nedskärningar” 2 oktober, 2020
  Många kommuner tvingas till fortsatta nedskärningar i förskolan, skolan, idrottsverksamhet och äldreomsorg de närmaste åren. Kommunpengarna i regeringens budget räcker långtifrån. – Nu får det vara slut på nedskärningarnas tidevarv. Det eviga jagandet efter pengar har redan fått allvarliga konsekvenser i verksamheterna. Vill vi upprätthålla en värdig äldrevård för mormor och ha bra skolor och […]
  jonwik
 • Vänsterpartiets kongress skjuts fram 21 mars, 2020
  På grund av coronapandemin har Vänsterpartiet beslutat att skjuta fram sin partikongress. Istället för i maj hålls kongressen 29 oktober till 1 november 2020. Jonas Sjöstedt har tidigare meddelat att han inte ställer upp för omval som partiledare på kongressen. Beslutet om att skjuta fram kongressen innebär att han är kvar som partiledare till dess. […]
  Tommy Gabrielsson